Working Equitation på Heda Ridklubb

Välkomna att prova på Working Equitation på Heda Ridklubb!


Datum: Söndag 12 mars

Tid: Kl. 13.00 – ca. 17.00

Plats: Heda Ridklubb uppe i cafeterian

Mia kommer att först ha ett helt teoretiskt pass. Därefter är cafeterian öppen och det finns möjlighet att köpa fika. Mia kommer sedan ha en liten clinic på sin häst.
Därefter finns möjlighet för andra att prova på WE, på antingen egen häst eller ridskolehästar.

Teorin är gratis för alla inskrivna elever på ridskolan

För övriga medlemmar 50 kr/person och icke medlemmar 150 kr/person 

Det finns även möjlighet att efter teorin testa på att rida en WE-lektion för Mia, både för privatryttare och ridskoleelever.

Priser för ridning:

Privatryttare på Heda: 250 kr
Ridskoleelever: 350 kr inkl. hästhyra  
Ekipage utifrån: 350 kr inkl. ridhusavgift

Anmälan senast 6/3!
Anmälan till teoridelen anmäls på lista i stallet eller i evenemanget på FB.

Vill du även testa att rida WE anmäler du dig som medlem på MinRidskola, övriga till mail mia@hedaridklubb.se Anmälan är bindande

Mia Säwe är ridlärare sedan många år tillbaka och bland annat B-tränare, banbyggare WE, lättklassdomare WE och tävlar i dressyr och WE.
Vill du läsa mer om Mia så finns länk till hennes hemsida: https://mias-hasteri.webnode.se/om-mig/ samt sociala medier, Instagram @miasawe och FB ”Working Equitation med Mia & Åsa”

Working Equitation

Working Equitation (WE) är från 2009 den 8:e officiella grenen inom Svenska Ridsportförbundet. WE passar alla typer av hästar och ryttare och det finns inga specifika kriterier för en ”WE-häst” utan är en gren som välkomnar alla. WE skapar förtroende och samspel mellan ryttare och häst, noggranna vägar, precisionen, men ändå lite fart och fläkt. Slutmålet är att rida på en hand, eftersom man behöver den andra handen till viktigare göromål, som att hålla i en stav eller att öppna en grind.

Läs mer: https://ridsport.se/tavling/grenar/working-equitation